ТОП-3 гральних бізнесів, які швидко принесуть дохід до свят

У передсвяткові дні українці люблять розважатися. На ігровому бізнесі можна заробити від 5 до 50 тисяч гривень у свята. Які бізнеси найбільш вигідні і чому. Про це Gazeta.ua розповів бізнес-консультант Андрій Степановський.


5-Д кінотеатри

"Цей бізнес варто виводити з великих міст і везти у села на свята. Обладнання для кінотеатру можна взяти в оренду. Також потрібен автомобіль. Краще довга фура і тепло вентилятор. Сеанс у 30-40 гривень цілком підйомний для жителів села. Аудиторія цілком підходяща. Із колегою пробували такий бізнес запустити на Дніпропетровщині. Приїздили у село на кілька днів. У перший день давали знижку у 50%. Спочатку йшли діти, а потім і їхні бабусі. Найстарша відвідувачка кінотеатру 92-річна жінка. Переглянула усі наші фільми. Дуже дякувала. Казала такого б ніколи не побачила. Вкладення у бізнес 50-60 тисяч гривень, якщо обладнання орендована. Повернути вкладення можна за 3-4 місяці. Найкраще цим займатися взимку, доки у селян є вільний час".
Басейни з кульками

"Бізнес не настільки мобільний як попередній. Крім машини тут потрібне приміщення. Домовлятися краще з дитсадками, школами, актовими залами. Запропонувати на час канікул встановити такі басейни. Для міських жителів це не новина. А от для селян такі басейни будуть за щастя. Вкладення до 20 тисяч гривень. Окупність до 6 місяців. Але якщо активно переміщати басейни у різних населених пунктах, окупляться швидше"

Ігрові центри

"Бізнес розрахований на школярів, переважно хлопців. Перш ніж його запустити треба вивчити ситуацію в селі та районі. Туди де проживає менше 200 дітей потрібного віку, їхати не варто. Гра у віртуальному шлемі коштує від 100 до 200 гривень на кілька годин. Не потребує великої машини для перевезення, але цікавіше грати від 3 до 5 людей одночасно. Вкладення великі, але за такими іграми велике майбутнє. До того ж віртуальні шлеми можна одночасно продавати. Окупність за моїми прорахунками 2-3 місяці"

Комментарии