Вакарчук виступив з неочікуваною заявою

Відомий український співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук закликав молодих юристів подаватися на конкурс до Верховного суду.


Новину повідомляє «Преса України».

Вакарчук закликав українців подавати заявки на заміщення посади судді в новоствореному Верховному суді України. Зокрема співак закликав всіх молодих правників заповнити відповідну заявку та поборотися за місце в суді замість виконання різних незрозумілих справ.

«Подавайтеся просто зараз, панове молоді адвокати та вчені, до Верховного суду, якщо маєте знання і бажання змін. У вас немає справді вагомих причин відмовлятися. Ну хіба що брак часу заповнити заявку, бо ви вчергове добиваєтеся справедливості в ЖЕКу, або намагаєтесь влаштувати в дитячий садочок вашу дитину, або думаєте, де взяти гроші на операцію батьків у нашій безкоштовній лікарні», – написав Вакарчук.

Крім того він відзначив, що молодим кадрам необхідно іти в новостворений суд для здійснення необхідних демократичних змін в Україні. Наразі вже відомо, що Вища кваліфікаційна комісія судді оголосила конкурс на заміщення 120 посад суддів у Верховному суді України.

Нагадаємо, суддя Заводського райсуду Грозного Асламбек Шаїпов продовжив термін ув’язнення українському політв’язневі Станіславу Клиху.

Комментарии