Світлана Лобода провела вікенд з Ріанною і Бейонсе (фото)

На концерті в Швейцарії Woodkid довів співачку до сліз


Світлана Лобода вирушила за натхненням до Європи. Після виступу і зйомок в Баку LOBODA в компанії свого продюсера Нателлою Крапівіною і її дочки вирушила до Мілана на "Anti World Tour" Rihanna.


 Незадовго до початку концерту в столиці світової моди пройшла сильна злива з градом. Відкритий стадіон "San Siro" залило водою, а Rihanna вийшла на сцену з затримкою в 4,5 години, які LOBODA коротала в компанії близьких і сусідів по VIP-сектору – креативного директора Moschino Джеремі Скотта і моделі Сіти Абелан.

Після концерту LOBODA вирушила на швидкісному поїзді до Швейцарії, де на наступний день було заплановано виступи Beyonce в рамках її світового турне на підтримку нового альбому "Formation World Tour". "Не вистачає слів, щоб описати палітру моїх почуттів під час концерту і після нього цієї найкрутішої артистки сучасності! Вона – богиня! Вона – машина, яка ні перед чим не зупиниться, тому що її життя і її призначення – наповнювати світлом і віддавати себе без залишку", – зазначила Світлана Лобода після шоу Beyonce.

У Цюріху LOBODA вирішила не затримуватися і, взявши авто на прокат, вирушила в Монтре (Швейцарія) на знаменитий Montreux Jazz Festival, якому в цьому році виповнюється 49 років. Спеціальними гостями фестивалю стали Muse, Lana Del Rey, Deep Purple і багато інших.

Світлана проїхала через всю Швейцарію, щоб почути "тонких творців", зокрема – Woodkid, виступ якого зворушило артистку до глибини душі. "Я сиділа і плакала… Нічого кращого в своєму житті не бачила. Я стала шанувальником цього унікального чистого генія! Музикант, якому немає рівних", – поділилася в своєму Instagram емоціями LOBODA.

По завершенню вікенду Світлана відправилася до Вітебська, продовживши щільний гастрольний графік сольним концертом в рамках фестивалю "Слов'янський базар".

mjgr
джерело

Комментарии