Дружина Януковича сподівається перепоховати сина на Донбасі

Дружина Віктора Януковича Людмилаважко пережила загибель молодшого сина і через це має проблеми зі здоров'ям.


Про це повідомив колишній особистий охоронець президента-втікача В'ячеслав Заневський.



З загибелі Віктора Януковича-молодшого на Байкалі пройшов рік і 4 місяці. Втім, незважаючи на українську традицію, жодного пам'ятника або хоча б плити на могилі не з'явилося - тільки простий дерев'яний хрест. Заневський пояснив, що це тому, що за могилою доглядає Людмила Янукович.

"Людмила Олександрівна взяла на себе догляд за могилою. Вона в усьому любила простоту, тому дерев'яний хрест - це нормально. Після загибелі сина у Людмили Янукович різко погіршилося здоров'я", - каже колишній охоронець втікача.

Екс-"регіонал" Володимир Ландік також не сумнівається, що в кримській землі спочиває син його екс-президента. Він згадує - коли Янукович знайшов іншу жінку, молодший син такого вчинку батька не зрозумів.

"Він був зовсім іншою людиною, яка розуміла, що таке сім'я. Що таке батько і мати. Ну а Бог, як правило, забирає кращих, ну ось він і забрав кращого в сім'ї.", - сказав Володимир Ландік.

Він передбачає, що мати досі вірить, що сина колись вдасться перепоховати на рідному Донбасі.

Нагадаємо, в даний момент Віктор Янукович живе у Ростові та у Москві. Він не змінювавукраїнського громадянства. Але росіяни відмовляються видати його Україні.

джерело

Комментарии