Джамала потішила фанів своїм пікантним виглядом (фото)


Популярна українська співачка, переможниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2016 Джамала, яка недавно обзавелася патріотичним портретом, на цей раз порадувала шанувальників пікантним знімком з відпочинку.

Відповідне фото вона опублікувала в своєму Інстаграмі, передає Корупція.Стар

"Relax for legs (рус. – Відпочинок для ніг)", – загадково підписала вона фото, на якому зображені ноги артистки. По всій видимості, співачка засмагала на яхті недалеко від Одеси.

Підписники співачки також відреагували на цей знімок: "Красиві ніжки", "Пальчики на ногах кльові", "Sexy", "Залоскотать", "Збираємо вас в купальнику по частинах".
Слід зазначити, що всього за 13 годин фото отримало понад 7 тис. Відміток "подобається".

Джамала – українська співачка і актриса кримськотатарського походження, народна артистка України (2016), випускниця Національної музичної академії України. Виконує пісні в жанрах джаз, соул, фанк, фолк, поп та електро, а також бере участь в оперних постановках і шоу.

У 2013 році знялася у фільмах "Поводир" українського режисера Олеся Саніна та "Поліна" франко-бельгійського режисера Оліаса Барко. У 2009 році здобула перемогу на восьмому міжнародному конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі. Отримала чотири статуетки української музичної премії YUNA, дві премії ELLE Style Award. А також має нагороди таких премій, як "Людина року", Best Fashion Awards, Red Apple Awards, Eurostory Awards, Marcel Bezençon Award і Cosmopolitan Awards. У 2016 році здобула перемогу на 61-му конкурсі пісні Євробачення 2016 в Стокгольмі з піснею "1944".

Комментарии