Влада зобов'язана негайно відреагувати на спроби фальсифікації виборів на 27 окрузі в Дніпрі - Опоблок

Представники влади разом з правоохоронними органами зобов'язані негайно відреагувати і припинити всі спроби фальсифікації виборів на 27 окрузі в Дніпрі. Таку заяву зробили в "Опозиційному блоці".



"З самого ранку практично на всіх дільницях міста йде незаконна агітація. Молоді люди, серед яких багато неповнолітніх в футболках "Борись за Дніпро", роздають флаєри, за які можна отримати гроші і розваги. Йде масова роздача грошей прямо на вулиці з машин", - йдеться в заяві.

"Крім того, в місті працює схема каруселей на виборчих дільницях. До певних членів виборчої комісії підходять бригади "карусельників". Їх пароль - папірець в паспорті, на якому написано будь-який номер мобільного телефону з останніми цифрами 777. Всього в схемі задіяно 12 дільниць", - стверджують у "Опоблоці".

"Опозиційний блок" вимагає від керівництва країни та силових структур забезпечити законність на виборах, безпеку їх проведення і чесний підрахунок голосів. Ми неодноразово заявляли про існування серйозної загрози фальсифікації виборів на окрузі №27 в Дніпрі, де був використаний цілий пакет брудних технологій - від завезення сотень людей з інших регіонів, які стали членами виборчих комісій, до використання символіки "Опозиційного блоку" в агітації за провладного кандидата. Сьогодні ми бачимо, що ці фальсифікації масово здійснюються", - йдеться в заяві.

"Ми вимагаємо чесних виборів! У парламент повинні пройти ті, кого виберуть люди, а не ті, хто рветься туди, наплювавши на закони і вибір виборців", - підсумовують у "Опоблоці".

джерело

Комментарии