Одіозну екс-«регіоналку» хочуть посадити на 15 років за антиукраїнські заяви

Олена Бондаренко в минулому вона займала високі посади в державі і мала доступ до державної таємниці.


Заява екс-народного депутата України Олени Бондаренко антиукраїнського характеру з приводу загибелі Василя Сліпака, розміщена у відкритому доступі на її станиці в Facebook, є кримінальним злочином, за який передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років

Про це заявив голова правління "Міжнародної Ліги захисту прав громадян", правозахисник Едуард Багіров, повідомляє "Антікор".

"Бондаренко повинна сидіти в тюрмі, їсти баланду для науки іншим так званим політикам, які дозволяють собі в умовах інформаційної війни здійснювати таку зраду інтересів народу України", - емоційно заявив він. Багіров вважає, що таким постом Бондаренко підіграє ворогам і "намагається отримати благословення господарів Кремля на те, щоб вона могла перебувати в Росії, отримувати допомогу і підтримку режиму Путіна".

При цьому правозахисник нагадав, що Олена Бондаренко "не є простим вчителем, лікарем або підприємцем", в минулому вона займала високі посади в державі і мала доступ до державної таємниці. Тому, вважає Багіров, її місце - у в’язниці, "бажано довічно".

"Щоб іншим не кортіло використати соціальні мережі для того щоб лити бруд на Україну, на патріотів, на наше право захищати нашу батьківщину", - не стримував емоцій правозахисник.

Комментарии