55-річний “Педофіл з Лукойла” одружився на юній моделі, соцмережі обурені (Фото)

У Франції відбулося весілля 55-річного топ-менеджера сінгапурського філії російської компанії "Лукойл" Валентина Іванова і 18-річної фотомоделі Лізи Адаменко.


Церемонія одруження відбулася у французькому Chateau Saint Jeannet, розташованому неподалік від Ніцци. Наречена постала в розкішній сукні від Vera Wang, а гостей розважали музиканти Рита Дакота і Влад Соколовський.



Пара зустрічається вже кілька років. Варто зазначити, що Іванов почав доглядати за Лізою на початку її кар'єри, коли вона покинула рідне сибірське місто Канск і стала моделлю. У лютому Адаменко відзначила повноліття, і коханий відразу запропонував їй стати його дружиною.


Інтернет-користувачі поставилися до одруження топ-менеджера і школярки-моделі неоднозначно і звинуватили його в педофілії. Приводом для цього стала публікація в журналі ELLE від 20 червня 2016 року, відзначає в своєму розслідуванні "Рідус".


"Іванов почав доглядати за Лізою ще на зорі її кар'єри, коли в 13 років вона покинула рідне сибірське містечко Канск і відправилася підкорювати модельні підмостки. У лютому Адаменко відсвяткувала повноліття, і коханий відразу запропонував їй стати його дружиною", – зазначає видання, описуючи пишне весілля молодят.
джерело

Комментарии