Шнуров відреагував на пропозицію Рогозіна їхати на «Євробачення» в Україну

Лідер російського гурту «Ленінград» Сергій Шнуров відповів на пропозицію віце-прем'єра Росії Дмитра Рогозіна їхати у якості представника РФ на пісенний конкурс «Євробачення», який наступного року пройде в Україні.

Про це він написав у соцмережі, новину передає «Преса України».

«Дожилися. Виходить так, що з 140 мільйонів громадян, навіть просто на*уй послати може тільки один. Про це пише в своєму твіттері віце-прем'єр ядерної держави», - зазначив музикант.

Дещо раніше Шнуров порівняв життя у Росії з життям у казці, де існують свої правила. Там, за його словами, події не трапляються, якщо вони не вкладаються у «іншу, паралельну, нелогічну логіку». Разом з тим, це не стосується конкурсу «Євробачення», який став справжнім ритуалом, результати якого сприймаються росіянами, як «прояв волі вищих сил». «Але голос народів, як і слух богів примхливий і вибірковий», - пише він.

«Жага казкової правди диктує численні звернення до мене з проханням відправитися на ненависне «Євробачення» в моторошне Європейське царство. Цілком собі казковий сюжет. Російський народ, як казковий герой, звертається до Шнура, як нечистої сили нижчого порядку, щоб разом перемогти абсолютне казкове зло в його казковому лігві, яке показало нам чарівне дзеркальце», - іронізує фронтмен «Ленінграду».

Нагадаємо, заступник голови уряду Російської Федерації Дмитро Рогозін запропонував кандидатуру на участь у «Євробачення-2017». Політик вважає, що на пісенний конкурс варто було б поїхати лідеру гурту «Ленінград» Сергію Шнурову.





джерело

Комментарии