На російському заводі виявили танки з трупами військових - Невзоров

Російський журналіст Олександр Невзоров розповів, що на воронезькому 172-м авторемонтному заводі у танках, які приходили назад з Донбасу виявили тіла загиблих там солдат.



Новину повідомляє «Преса України».

Невзоров додав, що лише тиждень назад він розповідав, як виявляв танки з тілами на заводах по ремонту бронетехніки під час того, як відбувалась війна у Чечні. Тоді журналіст попередив, що у такий само спосіб можуть переправляти і останки солдатів з Донбасу. А після такої інформації ситуацію прокоментували співробітники воронезького заводу.

«Є такий 172-й авторемонтний завод, на який нещодавно приїхало чотири Т-90 і два Т-72 з Донбасу. І ось в цих танках вони теж, як вони стверджують, виявили останки і механіка, і навідника. Правда, я не дуже уявляю собі, як це можливо сьогодні», - розповів журналіст слова працівника заводу.

Разом із цим Невзоров акцентував увагу на тому, що такі випадки – це просто чийсь банальний недогляд.

«Звичайно, підбитий танк, якщо він з трупами, належить якимось чином маркувати. Але ви уявіть собі, дорогі мої, що означає відмаркувати ще місцями гарячий іржавий брудний кинутий, десь навіпзакопаний в землю танк. Як відмаркувати? Неможливо. А люк ви ніколи не віддирали зовні, якщо у вас немає спеціального інструментарію. А його, як правило, немає. Ну, це досить, скажімо так, банальна ситуація », - пояснив Невзоров.

Нагадуємо, що російський журналіст та публіцист Олександр Невзоров заявив, що переговори РФ і Зімбабве про спільну боротьбу з санкціями ЄС мають великі перспективи – головне, щоб російську делегацію не з'їли.


Комментарии