Київська монахиня-сепаратистка Звягінцева виявилася подругою кримінального авторитета 90-х


Інокиня УПЦ МП Таїсія Звягінцева, що постачає зброю для бойовиків ДНР, ще в 90-х роках була близькою подругою Бориса Савлохова - кримінального авторитета "Савлоха"

Нещодавно у пресі з'явилося багато статей про інокиню з Києва, яка озброює терористів Л/ДНР. Це Таїсія (Тамара) Звягінцева, 1960 року народження, з села Хотів Київської області. Спецкореспондент сайту Патріоти України провів незалежне розслідування, у ході якого виявилися шокуючі факти.


Жінка, яка видає себе зараз за інокиню Таїсію, і через церковні громади спекулює на постачанні зброї бойовикам (на продажі зброї терористам ЛНР Тамара Звягінцева заробляє чималенькі кошти, про що ми писали раніше), насправді є не лише юристом та лідером партії "Християнський рух України", а й подругою кримінальних авторитетів. Так, у 90-х роках Тамара Звягінцева товаришувала з Борисом Сослановичем Савлоховим, відомим на ймення "Савлоха" та "Солоха" з Північної Осетії.

У 90-х роках Савлоха був лідером київської кримінальної організації разом із своїми братами Русланом та Теймуразом. Під їх опікою знаходилися декілька столичних казіно та комерційні фірми. Він був засуджений не один раз, помер у 2004 році. Про умовний строк давала ходатайство Компартія (!) України.

Зараз кримінальну діяльність продовжує приятелька Солохи - Таїсія Звягінцева (Таисия Китаевская). Але, на відміну від навіть осуджених та неодноразово потрапивших у перестрілки своїх друзів, інокиня Таїсія веде свої кримінальні справи на поприщі скорботи та труднощів наших громадян, здає своїх "колег" та не цурається називати імена "друзів" і "товаришів". Тобто, вже не кажучи про закон, навіть "криминальные понятия" нічого не значать для "святої монахині".

Також відомо, що з 90-х років Тамара Звягінцева мала нелегальний бізнес у областях Росії. Нагадаємо, що митрополит Павло Лебідь (сепаратист та войовничий руськоміровець за словами Звягінцевої) та бізнесмен Олег Войток досі не прокоментували її слова про їх "сотрудничество с ней в плане обеспечения ЛНР". Лишається лише здогадуватись, чи замішані вони у її чорних справах.


джерело

Комментарии