РОСІЯ ПРИЗУПИНИТЬ ФІНАНСУВАННЯ АНЕКСОВАНОГО КРИМУ

Минулого року в Криму освоїли 4,5 млрд рублів .

Росія перенесла фінансування робіт у межах реалізації Федеральної цільової програми з розвитку окупованих Криму і Севастополя.




Про це повідомив міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв після наради в Сімферополі, повідомляє ТАСС.
"У нас були прийняті рішення про зсування значних сум, тобто перенесення їх на 2017 і наступні роки. Це торкнулося суми приблизно в 23 млрд рублів. Із урахуванням цього рішення ніяких пересувань більше не буде", - зазначив Улюкаєв.
За його словами, минулого року в Криму освоїли 4,5 млрд рублів.

Це близько 20% виділених коштів за Федеральною цільовою програмою. "Це було пов'язано з великими реорганізаціями і так далі. Зараз ця проблема повністю ліквідована", - пояснив російський міністр.

Нагадаємо, що 8 квітня відбулося чергове засідання "Верховного суду" анексованого Криму, який розглядав справу про заборону Меджлісу. Заборонити Меджліс кримськотатарського народу запропонувала "кримська прокурорка" Наталія Поклонська – ніби на підставі звернень громадських кримськотатарських організацій. Керівники Меджлісу очікують, що суд погодиться з вимогами прокуратури, попри те, що міжнародні організації закликали не допустити закриття Меджлісу. ПАРЄ заявила, що російська влада хоче заборонити його діяльність виключно через те, що він протистоїть окупації півострова.
джерело

Комментарии