“ОПІВНОЧІ ОЗНАКИ РОЗУМУ ВІДВІДАЛИ І НАШІ ПАГОРБИ”: ОПУБЛІКОВАНІ ФОТО “НІЧНОЇ ПРОГУЛЯНКИ” ЯЦЕНЮКА І КО З РАДИ (ФОТО)


По вулиці Шовковичній у компанії екс-прем’єра Арсенія Яценюка тротуаром неспішно прогулювалися його однопартійці Андрій Іванчук і міністр МВС Арсен Аваков, а також нинішній керівник АП Борис Ложкін. Про це написала на своїй сторінці в Facebook журналіст Ольга Сніцарчук, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

“Чи любите ви прогулянки нічною весною? ось недокоаліційна процесія крокує Липками. Більше десятка автомобілів з непростими номерами повільно котиться поруч вулицею. На тротуарній частині чимчикує з десяток переговорників: велика сімка (+-) розійшлася з АП. За кілька кварталів знову зустріли віп-компанію. Скористалася нагодою повикрикувати питання з відкритого вікна авто. Мені відповіли. Нині діючий прем’єр Яценюк. Охоронці їхали-йшли поруч – палиці в колеса не встромляли, хоча вклинитися в кортеж заради фото-відео напевно було нахабством”, – написала Сніцарчук.

Про прогулянку Яценюка та співтоваришів розповів журналіст Михайло Ткач. “Постоять в пробке в полночь на Шелковичной – done. Ехал в такси домой, оказалось Яценюк с Иванчуком решили прогуляться по улице, а кортеж просто ехал за ними”, – зазначив журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у соцмережі.

Після півночі учасники переговорів почали залишати будівлю АП, а лідер фракції БПП Юрій Луценко написав у своєму Facebook тому, що коаліція узгодила всі спірні моменти.“Вчора, в день космонавтики, збирався організовувати Агентство пошуку інопланетного розуму. Бо тут його явно нема. Але опівночі ознаки розуму відвідали і наші пагорби. Кандидат в Прем’єри і склад Уряду погоджено. Добраніч”, – написав написав Юрій Луценко.
“Около полуночи в администрации президента закончились коалиционно-правительственные посиделки. Окна в кабинете Ложкина на втором этаже гаснут. Съемки нет, – в окнах на секунду показались только двое. Чувствую, что ловить нечего. Едем домой Поворачиваем на Шелковичную и упираемся в кортеж, который медленно катится параллельно группке людей”, – розповів на своїй сторінці в Facebook фотограф Влад Содель.



Комментарии