НАПЕРЕДОДНІ ПЕРЕВІРКИ: ОДЕСЬКІ ПРОКУРОРИ ТАЄМНО ВИВОЗЯТЬ ДОКУМЕНТИ, – ЗМІ (ФОТО)

Одеські прокурори поспішно вивозять документи з будівлі обласного відомства. Як повідомляє кореспондент одеського видання 048.ua, в неділю, 10 квітня, скориставшись заворушеннями в центрі міста, прокурори вивезли цілу машину документів, передаютьПатріоти України.

“Сьогодні процес продовжився в менших масштабах. Природно, клерки не говорять, навіщо їм купа документів і куди вони направляються. Сумку з документами ми зафіксували під час вивезення на машині з поліцейськими номерами”, – повідомляє ЗМІ.




Відзначається, що учасники “прокурорського майдану” пов’язують це з перевіркою Адміністрацією президента прокуроратури Одеської області під керівництвом Миколи Стоянова.

Як повідомлялося раніше, Микола Стоянов був призначений прокурором Одеської області 29 березня замість звільненого раніше Давида Сакварелідзе. Дане рішення ГПУ викликало акції протесту в Одесі.

У Мін’юсті сказали, що новий прокурор Одеської області Стоянов підпадає під люстрацію. Після цього сам Стоянов вже заявив про готовність піти у відставку.


Комментарии