ГПУ нападає на Сакварелідзе, тому що "діамантові прокурори" - члени сім'ї Шокіна, - Саакашвілі


Голова Одещини назвав справу "діамантових прокурорів" великим конфузом.
Генеральна прокуратура України "нападає" на заступника генпрокурора - прокурора Одеської області Давида Сакварелідзе через справу "діамантових прокурорів". Про це написав у своєму Facebook голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, зазначають Патріоти України.


"Ви знаєте про справу" діамантових прокурорів ", про яких вчора знову згадала Генеральна прокуратура, коли вона напала на Давида Сакварелідзе - на людину, яа вела цю справу", - сказав Саакашвілі.

Він нагадав, як воно починалося. "У цей кабінет прокурорів забіг спецназ СБУ - дуже здорово спрацював, поклав всіх на підлогу, дістав свій хабар, який у них в сейфі зберігався. І виник великий конфуз, бо ці "діамантові прокурори" виявилися практично членами сім'ї теперішнього генерального прокурора Шокіна. І загадковим чином спочатку прибрали Трепака, заступника керівника СБУ, - він "виявився не на рівні", - розповів Саакашвілі.

За його словами, після цього "взялися за молодих прокурорів, яких Сакварелідзе набирав за конкурсом". "Потім їх почали практично звільняти, переводити в кадровий резерв. Коли виникли питання, чому вони цих людей так пригноблюють, вони сказали:" Нам треба перевірити їх мораль", - зазначив одеський губернатор.



Комментарии