РІШУЧЕ ЗВЕРНЕННЯ СААКАШВІЛІ ДО ПОРОШЕНКА

Губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі вимагає від президента України Петра Порошенко передивитись звільнення з займаємих посад Давіда Сакварелідзе.


Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”. Повідомляє Козак

“Я був свідком того, що коли Давида Сакварелідзе призначили в Одесу, президент дав йому мандат допомогти мені боротися з мафією і навести порядок. Він порушив цілу серію кримінальних справ щодо махінацій пов’язаних з Ківаловим, з мерами міст по всій Одеській області, а також з місцевими представниками блоку Петра Порошенка”, – сказав Саакашвілі.

Також Саакашвілі зауважив, що звільнення Сакварелідзе було обгрунтовано листом колишнього хакера міжнародного рівня, а тепер одеського нардепа Дмитра Голубова.

“Сьогодні його зняття обгрунтували листом підписаним головою Одеської мафії Ківаловим і міжнародним шахраєм Голубовим, представником БПП. Прецедент, коли прокурора знімають за офіційною вимогою місцевого, до того ж замішаного в сепаратизмі, організованого кримінального угрупування матиме дуже тяжкі наслідки для країни”, – заявив губернатор Одещини.

“Це той випадок, коли президент, як гарант конституції, повинен висловити свою позицію недвозначно, чітко і різко. І не тому, що це буде на користь кого-небудь з нас, а заради державності, цілісності і величного майбутнього України”, – додав він.



app-facebook
Mikheil Saakashvili
7 годин тому
Я був свідком того, що коли Давида Сакварелідзе призначили в Одесу, президент дав йому мандат допомогти мені боротися з мафією і навести порядок. Він порушив цілу серію кримінальних справ щодо махінацій пов'язаних з Ківаловим, з мерами міст по всій Одеській області, а також з місцевими представниками блоку Петра Порошенка.
Сьогодні його зняття обгрунтували листом підписаним головою Одеської мафії Ківаловим і міжнародним шахраєм Голубовим, представником БПП. Прецедент, коли пр...
Показати більше...

7 734



джерело

Комментарии