Підозрюється у шахрайстві: екс-нардепа та губернатора Сумщини посадили під домашній арешт

Володимир Шульга, котрий працював проректором у Національному авіаційному університеті, підозрюється в шахрайстві, привласненні майна та службовому підробленні.


Сьогодні Зарічний райсуд Сум відправив під домашній арешт із носінням електронного браслета екс-нардепа, колишнього губернатора Сумщини Володимира Шульгу, підозрюваного в шахрайстві.



Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області, інформують Патріоти України.

Таке рішення суд ухвалив за клопотанням прокуратури про зміну запобіжного заходу у зв’язку з невиконанням підозрюваним, який перебував під особистим зобов’язанням, покладених на нього обов’язків, зокрема, неприбуттям до слідчого у встановлені терміни.

"Окрім того, прокуратура в апеляційному порядку підтвердила обґрунтованість вимог про відсторонення підозрюваного від займаної посади", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 20 січня прокуратура повідомила Шульзі, котрий працював проректором у Національному авіаційному університеті, про підозру в шахрайстві, привласненні майна та службовому підробленні. 22 лютого Зарічний райсуд Сум відсторонив Шульгу від займаної посади на два місяці.


Комментарии