У Путіна відреагували на дії Парасюка з прапором Росії

Російський сенатор назвав вчинок українського нардепа "диким та цинічним".У Раді Федерації РФ прокоментували вчинок народного депутата України Володимира Парасюка, який під час мітингу на підтримку льотчиці Надії Савченко у Львові зірвав прапор Росії з консульства РФ і потоптався по ньому. Про інцидент висловився російський сенатор, перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.



"Поглумившись над державним прапором іншої країни, депутат Верховної Ради Парасюк зганьбив і себе, і весь парламент України", - сказав Клінцевіч. Російський сенатор звернув увагу, що, зриваючи прапор, український депутат був упевнений у своїй безкарності.

"Його вчинок - не тільки дикий і цинічний, але одночасно і надзвичайно боязкий, тому що зробив його народний обранець, красуючись перед натовпом, був упевнений у своїй повній безкарності. Про таких у нас в Росії говорять: не мужик. Коротко і ясно", - додав Клінцевіч.


Комментарии

  1. Та ви давно всі поци-підараси, як рвали прапори УКРАЇНИ на її території, не прапори, а вас всіх рвати треба!

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий