"Україна - це ми: Владі потрібно, щоб ми спивалися та матюкалися": ветеран АТО закликав побратимів дієво кріпити громадянське суспільство

Україні та її громадянам потрібен захист, і його можуть надати тільки справжні чоловіки: сильні, тверезі, озброєні легальною зброєю та впевнені у собі та своїх побратимах.

"Хочу звернутись до своїх бойових побратимів. Скоро має початись демобілізація тих, хто в квітні 15-го року пішов добровольцями у ЗСУ. І буде дуже велика спокуса почати пити горілку та матюкати владу. Але режим Порошенка-Яценюка-Гройсмана-Кличка-Ахмєтова-Фірташа тільки цього і хоче. Ми їм потрібні п'яні, неадекватні та немічні", - написав боєць АТО Сергій Миронюк у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Тому я закликаю вас одразу по демобілізації долучатись до активних патріотичних сил, які чинять спротив бандитам від влади. Вступайте в громадські організації, займайтесь військово-патріотичним вихованням молоді, приєднуйтесь до неолігархічних політичних партій, навіть якщо вони не є ідеальними. Створюйте загони самооборони проти тітушно-мусорських банд, які відновили свою роботу під керівництвом Авакова.

В Україні розквітла страшна злочинність, олігархи продають електроенергію та газ за скаженими цінами, рівень життя стрімко знизився, безробіття тотальне, але автомобілі - найдорожчі у Європі. Контрабанда на сході та заході процвітає.

Існуюча виборча система створена олігархами навмисно таким чином, щоб залишатись при владі вічно. І щоб ніякі "громадяни" не сунули свого носа куди не слід. Суди, прокурори, менти, спецслужби - все працює на цих "бізнесменів при владі". Вони схожі на глистів, які сидять в теплі та поїдають тіло нашої Батьківщини зсередини. Навряд чи комусь прийде в голову думка провести з глистами переговори про те, щоб вони пішли геть. Вони просто виганяються або знищуються.

Україні та її громадянам потрібен захист, і його можуть надати тільки справжні чоловіки: сильні, тверезі, озброєні легальною зброєю та впевнені у собі та своїх побратимах. Прийшов час дати відсіч режиму внутрішньої окупації. Банду - геть!

джерело

Комментарии