Білявка, якій можна все: нові факти про скандалістку Цибуліну

З’явилася нова інформація про статки скандальної екс-дружини колишнього прокурора Світлани Цибуліної, яка заявляла, що її сумка дорожча, ніж весь райвідділокУ сюжеті програми "Наші гроші" йдеться про те, що у 2015 році екс-чоловік білявки Цибулін був звільнений з прокуратури у зв'язку з виходом на пенсію.


Денис Бигус
8 часов назад
Закончим неделю чем-нибудь легким. Та тетка Цибулина, которая экс-жена прокурора ГПУ и "моя сумочка дороже вашего райотдела" после инцидента запилила фотку из Монако на фоне Бентли. С надписью "я была бухая, а вы злое лошье".

Ну и так как не покопать по ней было уже глупо, то выяснилось, что:
1. Бентли оформлено на сына прокурора. ПРедыдущим владельцем был, кстати Борис Колесников.
2. Еще на него записаны парочка ресторанов на Печерске....Показати більше...



Син прокурора ГПУ: Bentley, ресторани, Монако...
На початку січня патрульна поліція Києва затримала за паркування білого RANGE ROVER на пішохідному переході ...
BIHUS.INFO


Світлана Цибуліна разом з ним прописана за адресою: вул. Микільсько-Слобідська, 6-А. За цією ж адресою прописана і 77-річна мати порушниці Валентина Кривуля. І саме на матір Цибулиної записана нерухомість на Печерську в так званому Царському селі на вул. Редутній, 53.

Під час його будівництва сім'я Цибулини захопила частину провулка і дороги. Місцеві жителі зібрали 53 підписи про самозахоплення і направили звернення в прокуратуру. Відповіді не отримали. Представників архітектурної служби Києва на ділянку не пропускають.

Навпроти їхнього маєтку — будинок, записаний на бізнес-партнера сім'ї, лідера партії "5.10" Геннадія Балашова. Разом з політиком Світлана є співзасновником компанії "Мрія".

Bentley, фото з яким Цибуліна виклала у Facebook з Монако, записаний на її сина — Дмитра Цибуліна. У 2013 році прокурор в декларації про доходи вказав, що його син Дмитро заробив 48 тисяч гривень, а з майна мав тільки автомобіль BMW 1997 року випуску.

У 2015 році син скандальної блондинки Дмитро став володарем не тільки Bentley, але і двох ресторанів в центрі Києва на вулиці Шовковичній 13/2 та 10.

Нагадаємо, ввечері 4 лютого мережу облетіло відео, як нетвереза білявка неадекватно поводиться через те, що поліцейські хочуть евакуювати її неправильно припарковане авто. У райвідділку вона вчинила справжній погром, обзиваючи патрульних. Пізніше з’ясувалось, щоСвітлана Цибуліна є родичкою прокурора ГПУ.


Комментарии