ПУТІН НЕ ТАКИЙ ВЖЕ Й ДУРНИЙ – ОБАМА

Американський лідер також визнав, що США не готові до війни з Росією через Україну. 

Президент США Барак Обама зізнався, що не вважає свого російського колегу Володимира Путіна дурним, незважаючи на всі його рішення. Про це глава Білого дому розповів в інтерв'ю журналу The Atlantic, яке було опубліковано у четвер, 10 березня.

 Як зазначив Обама, Путін дуже зацікавлений в тому, щоб виглядати рівноправним партнером США. "Він украй зацікавлений в тому, щоб бути рівним нам і працювати з нами, оскільки він не повний дурень. Він розуміє, що позиції Росії у світі суттєво похитнулися. Один лише факт вторгнення в Крим або спроби підтримати режим Асада раптово не повернуть його в гру", - зізнався глава Білого дому. 

Обама також зазначив, що всі його зустрічі з Путіним проходили в діловому ключі, а сам російський президент на них був підкреслено ввічливий і дуже відвертий. "Мені ніколи не доводиться чекати його за дві години, як деяким іншим хлопцям", – зазначив Обама. Президент США також дав зрозуміти, що його країна не готова починати повномасштабну війну через Україну. При цьому Обама підкреслив, що він завжди був "реалістом" у своїй позиції по Україні.

Комментарии