ВТРАТИ РОСІЯН БІЛЯ ЯСИНУВАТСЬКОЇ РОЗВ’ЯЗКИ – НАДЗВИЧАЙНІ, – ГІРКІН

Ватажок терористів каже, що цифри настільки великі, що навіть називати їх не збирається, щоб "укри" не тішилися.



Колишній "глава Міноборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) розповів про безліч убитих і поранених бойовиків в останніх боях в районі Ясинуватої та Авдіївки. Про це він написав в сепаратистській групи в соцмережах, передають Патріоти України.

Гіркін каже, що цифри настільки великі, що навіть називати їх не збирається, щоб "укри" не тішилися. "Протягом останніх днів надходили відомості про дуже великі (на рівні січня-лютого минулого року - боїв за Дебальцеве-Чорнухине) втрати. Сьогодні ще гірше - мова йде про кілька десятків загиблих і втричі більше число поранених тільки за останню добу під Ясинуватою і в "промці" поблизу Авдіївки. Дали навіть точні цифри "200-х", але озвучувати їх не буду - хоча "украм" вони майже напевно відомі - не варто давати "кісточку" їх пропаганді", - розповів Стрєлков.

Він також обурений тим, що жоден з російських телеканалів не говорить про настільки страшні втрати "збройних сил Новоросії". "Лицемірна брехня і мовчання російських ЗМІ доводять моїх кореспондентів до тихого сказу. Люди масово гинуть і отримують каліцтва в боях за Росію і російський народ проти нацистів, а по телевізору - "суцільна Пальміра", - обурюється Гіркін.


Комментарии