Харчуючись комбікормом: журналісти дізналися, які зарплати платять терористи місцевим жителям в "ЛНР"

Середня заробітна плата, яку пропонуєтерористична влада в Алчевську Луганської області на рівні 1000-1500 гривень, повідомив журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.


"Це не фейк, і не вигадки пропагандистів. Це самі сепаратисти оголошують, скільки вони готові платити мешканцям Донбасу за їх працю. Прожити на 1000 грн в ОРДЛО можна лише харчуючись комбікормом", - прокоментував Казанський.

Дані були отримані з сайту терористів Алчевська, так званої міської адміністрації. У місті оголосили набір з ряду робочих вакансій, оплата за якими і склала зазначені суми. Самою ексклюзивною пропозицією по роботі в Алчевську на даний момент є кухар "військової частини". Його роботу терористи пообіцяли оплачувати еквівалентом 5 тисяч гривень.

Раніше активісти повідомляли, що в "ДНР\ЛНР" виникли труднощі з виплатою зарплатшахтарям і бюджетникам. Крім того, самі місцеві жителі поскаржилися, що в окупованому Луганську відчутно зросли ціни на продовольство. Продукти в "ЛНР" надходять нерегулярно, і в основному це продукція з Росії.

джерело

Комментарии