"А еще эта женщина питалась святым духом": У соцмережах підняли на сміх декларацію Тимошенко про доходи

Декларація за 2015 рік лідера "Батьківщини" з'явилася на сайті Верховної Ради.
У соціальних мережах висміяли декларацію народного депутата, голови партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, в якій повідомляється, що за минулий рік вона заробила 75 тис. грн. Заробітки Тимошенко прокоментував блогер під ніком Едмон Дантес на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.


"Согласно декларации о доходах, Юлия Тимошенко в 2015 году ежемесячно зарабатывала всего 6300 грн. А еще, эта женщина питалась святым духом, еженощно молилась за Украину, грудью вскормила трех брошенных шимпанзе, время от времени висела на кресте, смиренно принимая страдания за весь род человеческий, но иногда, когда выдастся свободная минутка, она босая гуляла по Днепру, освещая водную гладь неоновым сиянием своего нимба", - пише блогер.

Нагадаємо, на сайті Верховної ради з'явилася декларація про доходи за 2015 рік народного депутата і голови партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Вона вказала, що в минулому році отримала 75 616 грн зарплати. Тобто в середньому щомісяця отримувала 6,3 тис. грн. Це всы її доходи, які вказала Тимошенко.

Також в декларації зазначено, що чоловік Тимошенко Олександр у минулому році отримав в Чехії 138 тис. доларів США (більше 3 млн грн). Юлія Тимошенко зазначила, що орендує житловий будинок площею 588 кв. м. Також вона зазначила "право користування" квартирою на 59,4 кв. м. Їздить політик на автомобілях Mercedes Benz GL 350 і ГАЗ 14 "Чайка" 4250 куб. см, 160 кВт, CDL 2987 куб. см, 190 кВт.

На рахунках в державному Ощадбанку у Юлії Тимошенко лежить 485 тис. 971 грн. У її чоловіка Олександра відкритий рахунок в Фідобанку на суму 2 989 650 грн. Крім того, Олександр Тимошенко вніс 1 млн 178 тис. 990 грн до статутного капіталу дев'яти компаній: ТОВ "Геофорс", ТОВ "Фармасепт", ТОВ "Проект А", ТОВ "Євразійський торговий дім", ТОВ "Агросоюз Фінекс", ТОВ "Леді Ю", ТОВ "Деосепт", ТОВ "Радекс-Трипілля", ТОВ "адекс-груп".


Комментарии