Місія ОБСЄ здала окупантам позиції українських військових

Після бою під Авдіївкою, коли українські військові буквально рознесли російську диверсійну групу, місія ОБСЄ дозволила під повним прикриттям офіцеру російських військ Рустаму Мурадову, прийти в тил до українських солдат із пропозицією перемир'я. Про це сьогоднінаписала група "Повернись живим" на своїй сторінці у Фейсбук.



Українські волонтери шоковані такими діями представників ОБСЄ та кажуть, що ще двох росіян поселили на хімічному заводі, неподалік Авдіївки, де вони взагалі вільно пересуваються територією заводу в російській формі, здаючи таким чином позиції українських сил. Також волонтери написали, що росіянин Рустам Мурадов виявився ще керівником спецназу російської розвідки.
"А що може бути кращим для розвідника, ніж приїхати у тил до противника.Він навіть просив, щоб йому показали наші позиції", - написали військові ЗСУ.Російський офіцер виступив переговірником від ДНР. Він не лише озвучував їхні прохання та пропозиції, а й попросив військового командира обмінятися контактами з представником ДНГ, щоб " корегувати подальші дії".
У групі також повідомив, що зараз у окупантів відбувається ротація, тому ЗСУ завдали доброго прочухану ще зовсім непідготовленим сепаратистам , тому їхній командир і приїхав з такою просьбою до українських військових.

Комментарии