"Спочатку приходить Кіркоров, Валерія, група "Любе", а за ними вламуються з автоматами Гіркін з Моторолою": Мухарський про боротьбу проти пропаганди РФ

В Україні слід займатися деокупацією українського ефіру від російської попси, серіалів та бандитсько-міліцейсько-ведевешної естетики.
Український артист Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, пояснюючи, чому Україна повинна боротися з пропагандою "русского мира", знайшов взаємозв'язок між співаком Філіпом Кіркоровим і бойовиками "ДНР".
Про це Мухарський сказав в інтерв'юЛайму, інформують Патріоти України.


"Зараз єдиний механізм - це повністю блокувати в радіоефірі і на телебаченні продукт, за який Україна платить роялті. З чогось треба починати. Хоча б привернути увагу суспільства до цієї проблеми.

Усвідомлюю тому, що навряд чи вона буде скоро вирішена . Але домагатися цього необхідно. І вже точно повинна бути введена цензура на всю бандитсько-міліцейсько-ведевешную естетику, яка процвітає в російських серіалах.

Її вплив призводить до тяжких наслідків, які мій друг Орест Лютий описує фразою: "Спочатку приходить Філіп Кіркоров, співачка Валерія , група "Любе", а за ними вламуються з автоматами Гіркін з Моторолою, заявляючи, що тут російська земля, тут російські пісні співають", - розповів Мухарський.

"Загалом, треба займатися деокупацією українського ефіру ... Мова йде не про заборону російськомовного продукту, а саме російського. За який українці платять роялті. До речі, країні-агресору, окупанта.

Так що тут культурний продукт просто зрівняний з телятиною, свининою чи що ми там ще експортуємо з Росії. ми повертаємо туди гроші, на які там роблять снаряди. Або попсу, якою продовжують окуповувати наш ефір", - журиться артист.

"Природно, в будь-якій культурі, і російській в тому числі, потрібно вміти бачити гуманістичну складову. Те, що відбувається зараз в Росії, - це повернення назад в мракобісся, середньовіччя. В дику азіатчину. Зрозуміло, я відрізняю в культурі путінізм від гуманізму" , - підкреслює Мухарський.

джерело



Комментарии