Неприємна новина: українцям перенесуть найбільше християнське свято

Український парламентарій зареєстрував законопроект про перенесення Різдва з 7 січня на 25 грудня, і ця новина викликала ажіотаж в соціальних мережах передає replyua.net. Багато українців вже висловилися про те, що вони думають про ці зміни. – повідомляє Корупція.Інфо



Потрібно відзначити, що нардеп Олександр Бригинець вважає, що ВР схвалить рішення про святкування Різдва 25 грудня, оскільки буде керуватися популістськими міркуваннями. Однак вихідним днем 25 грудня стане тільки в наступному році.
Деяким користувачам таке нововведення припаде до душі — вони вважають, що перенесення виправдане з точки зору релігійного календаря, більш того, в українців з’явиться вихідний перед Новим роком, який дозволить підготуватися до свята. Однак більшість українців вкрай негативно відреагували на пропозицію парламентаріїв. Ми зібрали кілька найцікавіших постів у соціальних мережах:
«Вмерти, яка терміновість. Спершу забезпечте людей нормальною роботою і зарплатами, а потім займайтеся всякою нісенітницею »,« Потрібно ж щось придумати, щоб відвернути народ від реальних проблем. Намагаються з усіх сил »,« Українці — це православні християни. У більшості. Яке Різдво? У людей в ці дні суворий піст».

Комментарии

  1. А хіба в Україні церква не віллілена від держави? Займайтесь панове справами державними а віряни самі розберуться і без вас коли і як їм Різдво святкувати.

    ОтветитьУдалить
  2. самое интересное что есть решение Синода о переносе праздника на 25 декабря - принято оно 1916 году но из за революции оно не вошло в силу, подпиисанно тогда всеми церквями входившими в ареал МП, по сути перенос праздника это решение церкви. Если копнуть глубже то "...Согласно достаточно распространенной, хотя и малодоказательной точке зрения, празднование Рождества Христова 25 декабря было установлено в Северо-Африканской и Римской Церквях до 311 года – года начала донатистского раскола. Данная датировка основывалась на свидетельстве блаженного Августина о том, что еретики не признавали Богоявление, или Откровение – поклонение волхвов новорожденному Спасителю, – отмечавшееся Церковью. И здесь нужно отметить: на 25 декабря как на празднование Рождества Христова указывает святитель Климент Александрийский. В III веке о празднике Рождества Христова как о бывшем прежде упоминает святитель Ипполит Римский, назначая чтение Евангелия в этот день из главы 1 от Матфея."

    ОтветитьУдалить
  3. Слава Богу що всі разом будуть святкувати Незабувайте що нас багато по цілому світі Хочемо бути думками з Вами в Свят вечір та як Християни і разом колядувати і радіти тими Святами а небути відкокремлені на коли ви святкуєте то ми гаруємо працюємо цікаво чи вам то підходилоб в чужені.Вже і так розбіжності маємо Ага вам цікаво мати фінансову підержку від родини з заграниці чому ні тоді вам веселійше, а ми.. Подумайте нам треба єднатись Піст буде коли ви себе заставити на добро вашого здоровя Початки завжди трошки складні так як молодим котрі щойно побрались Дійдемо до цього з часом єднаймося і будьте віруючі не грішіть так багато думаючи тільки про себе Разом заспіваємо З нами Бог розмійте народи....

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий