Якою буде погода? Прогноз на найблищі вихідні

З’явився прогноз погоди на найближчі вихідні. Його склала синоптик Діденко. Так, стовпчики термометрів нарешті покажуть плюсову температуру. Також стало відомо, коли в Україні знову вдарять морози.





Новину повідомляє «Преса України».
Синоптик Наталка Діденко склала прогноз на найближчі вихідні, 10 та 12 листопада. За її словами, суттєвих погодних змін не відбудеться. Так, стовпчики термометрів покажуть від 2 до 6 градусів тепла.

«На півдні крайньому аж до 7-11 тепла. І навіть вночі в Україні буде тепло, 0+5 градусів. Лише у ніч на неділю на північному сході похолодає до 0-3 морозу», - зазначила синоптик.

За її словами, на території країни спостерігатиметься дощ, а при наближенні температури до 0 градусів – мокрий сніг. Крім того, очікується поривчастий вітер, 7-12 м/с. Що стосується столиці, то тут температура сягне +3+6 градусів, як в день так і вночі.

Діденко також нагадала, що морози повернуться в Україну вже у вівторок, 13 грудня. Як повідомлялось раніше, у Державній службі надзвичайних ситуацій України звернулась до громадян з закликом дотримуватись елементарних правил безпеки, адже 9 грудня в країні відбудеться погіршення погодних умов. Днем раніше, 8 грудня, синоптик Діденко також попереджала, що погода в останній робочий день тижня буде весняною.

Комментарии