Моторошне самогубство: чоловік стрибнув у клітку до тигрів

Працівник Миколаївського зоопарку вкоротив собі віку у вольєрі з амурськими тиграми.


Про це пише директор зоопаркуВолодимир Топчий у Facebook.




Загиблий співробітник пропрацював менше місяця. Влаштувався на роботу в ботаніко-господарський відділ 18 листопада.

"На сьогодні він відпрацював 18 днів за 30-денного випробувального терміну. При зарахуванні на роботу пройшов медичну комісію і надав сертифікати від психіатра і нарколога. Інвалід третьої групи. У висновку - придатний до роботи прибиральником території", - написав директор зоопарку.

Близько 14:45 відпросився в туалет, близько 15:00 його знайшли у відкритому вольєрі амурських тигрів, завглибшки 6 м, на бетонній підлозі.

"Тигр оперативно був закритий у кормовому відсіку, викликана прокуратура і оперативна група, яка виявила в куртці загиблого повістку до військкомату і жменю жовтих таблеток. Миколаївський зоопарк виносить співчуття родичам загиблого", - додав Топчий.


Владимир Топчий
2 години тому
Сотрудник Николаевского зоопарка Александр устроился на работу в ботанико-хозяйственный отдел 18 ноября 2016 года. На сегодня он отработал 18 дней при 30 дневном испытательном сроке. При зачислении на работу прошел медицинскую комиссию и предоставил сертификаты от психиатра и нарколога. Инвалид 3 группы. В заключении - годен к работе уборщиком территории. 6 декабря 2016 года в районе 14-45 отпросился в туалет. В начале 15-оо был обнаружен в открытом вольере амурских тигров на бетонном полу. Глубина вольера более 6 метров.Тигр оперативно был закрыт в кормовом отсеке, вызвана прокуратура и оперативная группа, которая обнаружила в куртке погибшего повестку в военкомат и целую пригоршню желтых таблеток. Николаевский зоопарк выносит соболезнование родственникам погибшего.

12

4

В інтерв'ю місцевому виданню Преступности.нет заявив, що це містика.

"Я не знаю, тут видно чорна магія в зоопарку. Я впевнений, що це порча. Я знаю, хто цим займається. Тут люди ходять, закладають щось від чорних чаклунів. Я знаю, хто це робить, та й ви, напевно, знаєте. Все почалося десь з кінця серпня і тягнеться й тягнеться. А те, що тут було кладовище, це все забобони", - заявив він.

Комментарии