МІНУС 20. СИНОПТИКИ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО НАЙХОЛОДНІШУ НІЧ ЦЬОГО ГРУДНЯ

Завтра, 17 грудня, в Україні буде хмарна з проясненнями погода. У північних та місцями в центральних областях невеликий сніг. На решті території без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця.


Температура вночі 12-17 градусів морозу, а в східних областях буде до 20 градусів морозу. У західних, більшості північних областей та на узбережжі морів 5-10 градусів морозу. Вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла. На Сході 4-9 градусів морозу.

Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

У Києві завтра падатиме невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень 0-2 градуси морозу.

У Львові в суботу без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, помірний. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень близько нуля.

У Дніпрі 17 грудня істотних опадів не буде. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-13 градусів морозу, вдень мінус 3-5.

В Одесі без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, помірний. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень 0-2 градуси морозу.

У Харкові в суботу істотних опадів не прогнозують. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер з Південного Заходу, 5-10 м/с. Температура вночі 15-17 градусів морозу, вдень мінус 6-8.

У Карпатах 17 грудня переважатиме погода без істотних опадів. Вітер західний, помірний. Температура вночі 10-15 градусів морозу, вдень -1…-6°С. Висота снігового покриву зараз становить: Славське – 11 см, Плай – 13 см, Міжгір’я – 3 см, Рахів – 10 см, Івано-Франківськ – 4 см, Яремче – 9 см, Пожижевська – 8 см.





Джерело.

Комментарии