Зніміть це негайно! Огляд жіночого одягу, який дратує чоловіків

Вибираючи в чому відправитися на вечірку або роботу, ми, дівчата, рідко радимося зі своїми чоловіками, вважаючи, що вони абсолютно не розбираються в жіночій моді.

Насправді ж у сильної статі є свої переваги в жіночому одязі, і хлопчикам зовсім не все одно, що ж надіто на їх подруг. Просто деколи вони бояться зізнатися своїй другій половині, що це плаття їм здається зовсім не сексуальним, а навпаки відштовхуючим. Спеціально для вас ми зібрали список самої дратівного і зненавидженого у чоловіків жіночого одягу.

Чоловіки проти штанів!

Ні, звичайно ж, вони не проти цього предмета гардероба в принципі, але як стверджує горезвісна статистика, брюки штанів в чоловічих очах ворожнечі. Наприклад, безформні широкі штани, на їх погляд, виглядають жахливо, тому що спотворюють пропорції жіночого тіла, а легінси заслужили особливу нелюбов з протилежної причини: вони дуже обтягують і виставляють напоказ всю недосконалість не дуже струнких ніжок і попи непривабливої форми. Тому носити легінси при чоловікові можна тільки за умови, що у вас ідеальна фігура. Також сильну стать моторошно дратують штани-афгані, джинси з дуже високою і навпаки надто заниженою талією. А вже якщо над поясом нахабно вибиваються стрінги — це взагалі нікуди не годиться! Ще чоловіки скептично ставляться до джинсів, заправлених у чоботи, чоловічих костюмів і комбінезонів. Мотивують вони свою нелюбов до останнім твердженням, що дівчина в комбінезоні куди більше нагадує робітника, ніж прекрасну даму, що взагалі не сексуально.

Сукні та спідниці

Те, що ми, дівчата, називаємо сукнею, далеко не завжди представляється саме цим предметом гардеробу в чоловічих очах. Безформні сукні-балахони, які можна носити з брюками, і асиметричний крій сильній статі бачаться як якісь інопланетні і абсолютно даремні речі. Тому, збираючись на побачення, не забудьте переконатися в тому, що ваше плаття — це дійсно сукня, а не чоловіча футболка до колін або наряд для вагітної самки бегемота. Ні, як раз-таки на рахунок футболок можна не турбуватися — вони чоловікам цілком симпатизують, головне — не називайте їх гордим словом «сукня»!

Дивно, але в список антисексуального одягу потрапили і так улюблені нами міні-спідниці. Як і у випадку з сукнями, сильній статі просто незрозуміло, що ж це за така спідниця, яка взагалі нічого не прикриває, це, швидше за все, просто пояс! Але особливо огидно і пошло в чоловічих очах виглядають міні-спідниці, надіті з високими чобітьми. Їм тут же згадуються лихі 90-і, інтердівчинка, група «Комбінація» і вишнева дев'ятка. Подив у сильної статі викликають також багатошарові конструкції, коли з-під однієї спідниці вибивається друга, а де-то там знизу зачаїлася ще і спідниця.

Окремий пункт: тілесні колготки

Ще один забракований предмет жіночого гардеробу — колготки тілесного кольору. Особливо взимку в поєднанні з пуховиком і чорними чобітьми. В принципі, чоловіча логіка в даному випадку цілком зрозуміла: тілесні колготки виглядають так, ніби їх просто немає, а від виду красуні, ковиляющей в тридцатиградусний мороз з голими ногами, просто пробирає дрож. І тремтіння це аж ніяк не еротичного характеру. В іншому, до тілесних колготкам і в теплу погоду чоловіки теж ставляться насторожено, просто тому що не розуміють: якщо цей предмет гардероба носиться не для створення тепла, а виключно для краси, то чому його не видно? Та й навіщо напяливать на себе прозоре «щось», яке абсолютно ніяк не впливає на зовнішній вигляд? Тому, дорогі дами, купуйте чорні, червоні, візерункові й строкаті колготки, але ніяк не тілесні!

Рюшки, бантики і стрази


Якщо ви впадаєте в екстаз від он тієї маєчки, повністю посипаної стразами, або ж не можете змусити себе вийти з магазину, не прикупивши милу блузочку з численними рюшечками і оборочки — ні в якому разі не признавайтесь в цьому своєму чоловікові! А якщо все-таки вас попало її купити — одягайте її тоді, коли він вас не бачить. Ні, звичайно, чоловіки не проти декору на одязі, але за їх суворою думкою його не повинно бути багато. До речі, аналогічну реакцію у сильної статі викликають і речі з «антидекором»: драні джинси, штучно зістарені футболки модні нині рвані колготки.

Трохи про колір

Говорячи про чоловічих антипристрастиях, не можна обійти стороною і колірну складову. Адже, як відомо, колір має велике значення, коли мова йде про вибір одягу, і навіть однакові предмети гардероба різних кольорів виглядають абсолютно по-різному. Зрозуміти якій колірній гаммі більше симпатизує чоловік дуже просто: достатньо покласти перед ним в магазині кілька однакових кофтинок різного кольору і попросити показати, яка йому подобається більше. Можете бути впевнені, що більшість чоловіків покажуть на червону, синю або будь-яку іншу яскраву річ, а от сіру, коричневу і бежеву вони точно обійдуть стороною. При цьому важливо розуміти, що в найдрібніших нюансах відтінків розбираємося тільки ми, жінки, а для сильної статі і м'ятний, і салатовий, і болотний колір будуть називатися однаково — зелений. А ще, виявляється, багатьом чоловікам абсолютно не подобається «дівчачий» колір — рожевий.

Що у нас на ногах?

Дивлячись на жіночі ніжки, чоловіки завжди звертають увагу і на взуття. Пальму першості серед огидного взуття зайняли уггі з-за своєї бесформенности, адже сильна стать, як відомо, любить, коли все лаконічно, просто і зрозуміло. А уггі в таку концепцію просто не вписуються. Трохи менше ненавидимими, але однаково неприємними, виявилися сандалі-гладіатори з величезною кількістю ремінців, будь гумове взуття і поєднання платформ зі шпильками (такі туфлі і чоботи, на думку чоловіків, можна носити виключно стриптизеркам).

Що ж надіти, щоб сподобається?

Який же висновок треба зробити нам, дівчатам, після всього прочитаного, адже в списку забракованих речей виявилося так багато одягу, який ми любимо і з задоволенням носимо? Завжди в тренді залишаються облягаючі джинси з простими майками і футболками, вечірні сукні та сукні-футляри, спідниці стандартного фасону «дзвіночком», кофти на гудзиках і будь-який одяг, який виглядає не як плід уяви інопланетної істоти з майбутнього, а як цілком звичайна і зрозуміла річ. Можна іноді використовувати і стиль мілітарі: багатьом чоловікам подобаються «воєнізовані» дівчата, але тільки за умови, що такий спосіб їм дійсно йде.

А в цілому, навіть якщо ви любите нестандартні речі — завжди можна знайти розумну відповідь на чоловіче питання «Навіщо ти це наділа?». Будьте простіше! Скажіть, що носите колготки, щоб не натирали туфлі, заправляєте джинси в чоботи, щоб осіння сльота не потрапила до взуття, а у тій широкій спідниці просто приголомшливо зручні кишені, в яких прекрасно поміщаються всі потрібні речі, коли не хочеться брати з собою сумку.

джерело

Комментарии