Фото весілля у «Новоросії» викликало хвилю обурення у мережі (ФОТО)

У мережі опублікували фотографії з весілля на окупованому бойовиками Донбасі. Відверта прихильність молодят до ідей «Новоросії» викликала хвилю гніву та огиди серед користувачів соцмережі.



Відповідними фото поділився блогер під ніком «Сірий Гендальф», новину передає «Преса України».

Так, коментуючи знімки, блогер обурюється з приводу того, у що перетворили Луганську область сепаратисти. За його словами, на території України утворилася просторово-часова аномалія. Блогер пообіцяв, що робитиме зі своїми товаришами усе можливе, аби «перемістити Лугандон туди, звідки він прибув, – у Староросію».

«Особисто у мене фото викликають якісь африкано-негритянські асоціації – північний Чад, південний централ, макака з гранатою, полковник Мгамгбве та інше таке. Тому привітаю молодих співтоваришів так: «Грьобані ви папуаси. Ви примудрилися перетворити частину моєї країни в Лугандон, в Африку ХХ століття посеред Європи ХХІ. Ви живете не в іншому місці, в іншому часі», – пише «Сірий Гендальф».





«Світ навиворіт», «А х** у білосніжному прикиді – офіціант-маньяк благородної крові», «Піджачок нареченої з гірки, на фоні ви***ченого кітеля нареченого… І стрілянина з покришками серед пустиря, це найкраща стилізація івенту», «Чума», – коментують запис блогера користувачі мережі.

Особливо відзначили у коментарях аналогію з Африкою. Так, один з користувачів показав фото африканського весілля:

Комментарии