Яка середня тривалість сексу в коханців із різних країн…? (ФОТО)

Вчені визначили, як довго займаються сексом пари світу.
Австралійські дослідники сексу зі Квінслендського університету з’ясували середню тривалість статевого акту людей із різних країн.




Психологи університету дійшли висновку, що люди різних країн світу в середньому мають секс тривалістю 5,4 хв. На тривалість акту впливає вік партнерів – чим старші, тим коротший секс, а от використання презервативів, як багато хто вважає, абсолютно не впливає на протяжність сексу.







В якості «піддослідних» виступили представники 500 пар з різних країн світу, різного віку. Вони протягом місяця підраховували тривалість сексу – від проникнення до еяколяції. З’ясувалося, що результати варіювалися від 33 секунд до 44 хвилин! Вчені докладно вивчили усі чинники, які могли вплинути на тривалість акту і встановили остаточний результат дослідження – 5,4 хв. в середньому триває секс для всіх людей світу.



Щодо національності людей та її вплив на тривалість сексу – тут вчені не знайшли особливої різниці. Щоправда у пар з Іспанії, Нідерландів та США тривалість сексу приблизно однакова, а в Туреччині – у середньому 3,7 хвилин.
Джерело

Комментарии