З леді-вамп в руду бешкетницю: Тіна Канділакі здивувала зміною іміджу (ФОТО)

Вперше за багато років російська світська левиця Тіна Канділакі зрадила собі і з леді-вамп перетворилася на таку собі руду і пухнасту бешкетницю. Фото в новому образі Тіна опублікувала у своєму инстаграмме.




«Кажуть, що від кольору волосся у жінки змінюється погляд… Ясно, що це гон маркетологів, але мені здається, що руда я все-таки мімішечно виглядаю», — написала вона, передає Корупція.Стар

Такі зміни, які припали до душі самій господині, не знайшли підтримки серед її підписників, що не оцінили «мимимишности» цього вигляду.



Самі м’які коментарі звучали так: «Цікавий експеримент. Але з темним волоссям ваш образ солідніше і дорожче! Мені так здається», «Олена Воробєй», «Регіна дубовицька», «Такі кучері стійко асоціюються з далеко не молодими єврейськими жінками, зачіска додала років», «Огидно», «На куртизанку схожа».

Крім того, шанувальники повідомили, що вона скопіювала Альону Апіну та Анжеліку Варум, давши зрозуміти, що з такою кардинальною зміною загубилася і сама особистість Канділакі. Також вони зажадали, що Тіна повернула свій колір – чорний.


«Чорний ” — це ваш колір, Тіна», «Ні… Це не ваш колір. Він не грає з кольором шкіри. Брюнетка однозначно», — уклали фанати.
Втім, знайшлися й ті, хто підтримав Тіну, зазначивши, що їм подобається її преображення. «Красоточка! Очі посміхаються!», «Мимишность надають кучері», «Кучерявим всім йде рудий, а руді повинні бути кучерявими. Це фішка. Це the best. І у них все в житті має бути кучеряво», — пишуть вони.

Комментарии