У День незалежності донецькі патріоти привітали Україну гімном на вулиці та листівками з неба (відео)

Вранці 24 серпня у Донецьку невідомі включили гімн України.
Як повідомляло видання "Новини Донбасу", гімн заграв о 6 годині ранку на перетині вулиці Артема і Таманського проспекту в Донецьку.




"Хлопці зняли квартири, поставили включення гімну України на 5 ранку і звалили. Гімн грав, поки шукали господарів квартир", - повідомила у свою чергу в "Твіттері" користувач donetskaya.
donetskaya @tanya7011 Подробности из Донецка. Ребята сняли квартиры, поставили включение гимна Украины на 5 утра и свалили. Гимн играл пока искали хозяев квартир) 1:27 PM - 24 Aug 2016 709 709 Retweets 417 417 likes
Крім того, на набережній між проспектами Ілліча та Дзержинського з'явився напис "Донецьк - Україна. 24.08.2016". Жителі Донецька вважають своє місто частиною України / Facebook/Stanyslav Vasin У свою чергу волонтери організації "Сестри милосердя" провели акцію, в ході якої близько 6:30 ранку скинули з безпілотного літального апарату на окупований Донецьк тисячі листівок, в яких було розміщено привітання містян з Днем незалежності України. За даними кореспондента телеканалу "112. Україна", безпілотний літальний апарат запустили неподалік від Донецька, після чого він взяв курс прямо на окуповане місто. Читайте також Красу України показали з висоти пташиного польоту у відео до Дня незалежності Перед тим туди завантажили кілька тисяч вітальних листівок із привітаннями з Днем незалежності. Були там й інші листівки з нагадуванням про те, що Донецьк – це Україна, також там були номери СБУ і "реклама" програми "Тебе чекають вдома". Акція відбулася, однак з невеликими проблемами: першою проблемою стала погода - було вітряно, потім трохи задощило, а вже потім, буквально на підльоті до Донецька, аеророзвідники зіткнулися з тим, що почали працювати ворожі засоби радіоелектронної боротьби.

джерело

Комментарии