Захарченко та Плотницький випадково привітали Донбас із річницею Незалежності

На сеператистському сайті було розміщено привітання з Днем Незалежності та побажанння якнайшвидшого приєднання Донбасу до складу України.





Хакерська група "кіберхутни" зламала сепаратиські сайти Олександра Захарченка та Ігора Плотницького й розмістила на них свій варіант привітання з Днем незалежності для жителів окупованих територій, повідомляють "Українські реалії" з посиланням на "Знай".

"Шановні жителі Донбасу! 24 серпня 2016 року минає 25 років від дня відділення України від Союзу Радянських Соціалістичних Республік! Чверть століття ми разом будували мирне суспільство, раділи перемогам і переживали з приводу невдач.

У 2013 році наші з українцями дороги стали розходитися. Русский Мир пообіцяв нам багато. Але з його приходом Донбас повалений у пучину війни та злиднів. На жаль, замість обіцяного благоденства біло-синьо-червоний союз кольорів прапора Російської Федерації приніс на землі Донбасу горе й розруху.

Нам важко це говорити, але правда така, що Росія вчергове зрадила нас - людей, що довірилися їй, і, прикриваючись нашими спинами, відібрала території, заводи й фабрики, шахти й поля.

У зв'язку з цим, вітаємо всіх громадян Донецької та Луганської народних республік із Днем Незалежності України.

Бажаємо, щоб уже в цьому році народ Донбасу знову знайшов світ у складі України.

Сподіваємося, що наступні роковини Дня Незалежності України Ми будемо святкувати разом, на Українському Донбасі!

З Днем Незалежності", - написали хакери.

Комментарии