13 дивних професій, які приносять хороший дохід

Анкети з пропозиціями від роботодавців за професіями нижче навряд чи можна знайти на українських сайтах, а жаль. Між іншим, відповідно до загального закону економіки (і не тільки), який свідчить, що чим менша пропозиція, тим більший попит, працівники цих професій дуже навіть непогано заробляють! 


1. Мисливець за зміїною отрутою “Зміїні доярки” витягають отруту з найнебезпечніших в світі змій, таких як гримуча змія і кобра. Отримана отрута використовується для створення протиотрут для лікарень і лабораторних досліджень та продається приблизно по 1000$ за грам. 
2. Професійна подружка нареченої Вона нічим не відрізняється від справжньої, але набагато більш діяльна і корисна в такий важливий і стресовий день, як весілля. Свого роду особистий помічник, який вирішить численні проблеми і при цьому прикрасить собою свято і добре вийде на фотографіях. Отримують такі подружки нареченої від 300 до 2000$ за весілля. 
3. Перестановщик айсбергів Робота з айсбергами стала офіційною професією після трагедії Титаніка в 1912 році. Міжнародний льодовий патруль, який курсує в океані, відстежує траєкторії дрейфування великих айсбергів і зіставляє рекомендовані маршрути. У разі потреби, можуть і посунути який-небудь небезпечний айсберг.
 4. Плакальщик Професійний плакальник прийде на похорон і уб’є всіх присутніх глибиною свого горя. Англійська компанія “Найми плакальника” надає фахівців за ціною приблизно 70$ за дві години невтішних стогонів і відчайдушних ридань.
 5. Інструктор собачого серфінгу
 Основам серфінгу можуть навчити не тільки Вас, але і Вашого пса. Парні заняття для власника і його вихованця або навіть спеціальні класи тільки для собак – радості підкорення хвиль повинні бути доступні кожному. 
6. Тестувальник особи Звучить езотерично, але на ділі все дуже просто: це фахівець, який своїми чутливими пальцями водить по шкірі обличчя піддослідної людини, намагаючись відчути ступінь ефективності того чи іншого косметичного продукту або бритви. Робота ця на півставки з можливим заробітком до 25$ за годину. 
7. Обіймальник Професійний обнімальщік отримує до 80$ за годину обіймів з незнайомцями. Фахівці цієї сфери бачать головний мінус роботи в тому, що крім фізичної взаємодії, доводиться також вступати і в емоційний контакт з клієнтами, що, за їхніми словами, вимотує 
8. Художники по праху 

Деякі особи, котрі втратили найдорожчу людину, настільки не бажають змиритися з втратою, що замовляють таким художникам ювелірні вироби з праху покійних. Утворені в результаті кулони або кільця можна носити з собою, ніколи не розлучаючись з пам’яттю про померлого. 
9. Оцінювачі дихання Працюють на компанії, що виробляють жувальну гумку, льодяники, зубні пасти і ополіскувачі. Під час спеціальних експериментів вони оцінюють ефективність продукції і пишуть про це звіти. 10. Дегустатори собачого корму Деякі харчові компанії наймають людей, щоб з’ясувати, наскільки привабливий смак собачого корму, який вони випускають і чи велика його поживна цінність. Треба зауважити, що в більшості випадків корм люди пробують, але не ковтають. 
11. Статеві ідентифікатори Їх завдання – визначити стать крихітного курчати, покладаючись лише на власну інтуїцію. Вони працюють на птахофабриках в Англії і Японії, заробляють до 60 000$ в рік. 
12. Чергові в черзі Професійні члени черг усіх типів і розмірів мають особливо напружений графік у сезон розпродажів і в дні випусків новинок Apple. Розцінки варіюються, але один з таких любителів постояти почекати зізнався, що заробляє до 1000 $ в тиждень. 

13. Укладач передбачень Передбачення, яке Ви виявили в своєму печені після вечері в китайському ресторані, було придумано і написано справжньою людиною. Така робота вимагає дотепності і невичерпного запасу оптимізму, щоб Вам сподобалося те, що Ви прочитаєте. Заробляють укладачі прогнозів в середньому близько 40 000$ в рік. Джерело: cikavo-znaty.com

Джерело: © www.cherkassy.today

Комментарии