Єфросиніна в непристойно короткому міні-плаття Chloé на прем’єрі фільму Вуді Аллена (ФОТО)

Нова стрічка Вуді Аллена, яка відкрила Каннський кінофестиваль 2016, добралася і до України.


Прем’єру фільму «Світське життя» влаштував телепроект «Світське життя з Катериною Осадчою» разом з Одеським міжнародним кінофестивалем, передає Корупція.Стар

На закритий показ в кінотеатр «Батьківщина» прийшла світська еліта Києва та Одеси. Гості проходили по червоній доріжці і занурювалися в ретро-атмосферу американських фільмів 30-х.

Оригінальна назва фільму сafé Societyy втілилося в імпровізований богемний бар. Також з атмосферним періодом dolce vita тієї епохи перегукувалися символи розкішного життя: ретроавтомобілів виблискував глянцевими боками, настрій створювала джазова музика, яку транслював старовинний грамофон.

Гості чекали початку показу, приємно проводячи час за частуванням від гастро-спонсора вечора Bar Mushly і куштуючи річки шампанського Marengo.
Українські шанувальники Вуді Аллена проявляли свою любов до режисера, позуючи в культових окулярах режисера і табличками l Love Води.

«Телепроект« Світське життя »долучівся до того, аби всеукраїнська Прем’єра одноіменного фільма Вуді Аллена пройшла якнайяскравіше! Ві ж розумієте, ми не могли лишитися осторонь, Коли вже великий и неперевершений Вудді Аллен зняв «Світське життя», – звернулася до глядачів перед показом Катерина Осадча.

«Цей фільм унікальний. Це перша робота Вуді Аллена, яку він зняв не так на плівку », – відкрила показ президент Одеського кінофестивалю Вікторія Тігіпко.

За екранними пригодами Джессі Айзенберга, Блейк Лайвлі і Крістен Стюарт, героїв яких затягли модні нічні клуби, вперше в Україні на великому екрані спостерігали Маша Ефосініна з чоловіком Тимуром Хромаєвим, актор Олег Філімонов з дружиною, Андрій і Юлія Вороніни, Вікторія Тігіпко, ресторатор Савелій Лібкін і телеведуча Анастасія Даугуле, художники Ілля Чичкан і Маша Шубіна.

«На прем’єрі фільму одного з моїх найулюбленіших режисерів Вуді Аллена« Світське життя ». З Вікторією Тігіпко і моїм зовсім світським чоловіком! Фільм дуже ніжний. Рекомендую для перегляду вдома в затишній ліжку з мороженку », – після прем’єри поділилася враженнями Маша Єфросиніна в Instagram.


До слова, для червоної доріжки телезірка вибрала ефектне плаття одного з найулюбленіших брендів – Chloé.

Комментарии

  1. "...Рекомендую для перегляду вдома в затишній ліжку з мороженку..." - шо за хуйня?

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий