З’явилося відео, як ще живого Шеремета дістали з авто (ВІДЕО)

Коли машина журналіста Павла Шеремета вибухнула, він, перебуваючи за кермом, був ще живий. Деякі очевидці спробували допомогти: почали витягати його. Опубліковано відео.


Новину повідомляє «Преса України».

У мережу виклали кадри перших хвилин після вибуху автомобіля Шеремета. Навколо авто зібралися перехожі. Хлопець у білій сорочці разом з чоловіком в камуфляжі кинулися рятувати водія. Вони відкрили задні двері і постаралися витягти постраждалого. Очевидці розповідають, що зробити це було важко, так як йому вибухом відірвало ногу. Кажуть, Шеремет був ще живий.

Кілька хвилин по тому тіло Шеремета поклали на носилки і повантажили в автомобіль швидкої допомоги. Чи був він ще живий на той момент, невідомо.

Відео проаналізував відомий журналіст Мирослав Гай. Він шокований поведінкою свідків трагедії – ніхто не надав журналісту першої допомоги.

«Я подивився це жахливе відео з місця загибелі Павла Шеремета, зняте проросійським каналом. Мене кинуло в холодний піт. Повна нездатність населення надати першу допомогу. Один хлопець, намагався витягнути ще живого водія, чим очевидно ще більше нашкодив, а решта встали навколо і знімали ВІДЕО. Десятки дорослих чоловіків знімали як один безуспішно намагається витягнути потерпілого. Підійшов гвардієць, який по ідеї повинен очолити порятунок і організувати натовп, але він мляво і розгублено просто стоїть. Коли вже швидка забрала тіло, в машині почалося загоряння і жоден з них не кинувся за вогнегасником», – висловився Гай.

Комментарии

  1. Пассивная толпа тупых лохов. И за них отдал жизнь этот хороший человек. Абсурд.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий