Вбивство Шеремета: свідки розповіли нові шокуючі подробиці

Свідки вибуху машини, в якій перебував відомий журналіст Павло Шеремет, поділилися новими подробицями щодо трагедії, передає Корупція.Інфо


За свідченнями очевидців, вибух був такої сили, що деталі машини розлетілись на кілька десятків метрів. Люди допомогли витягти скаліченого журналіста та гасили машину. З екстрених служб найдовше чекали на приїзд пожежників.

Олександр, який працює офіціантом у закладі поблизу місця трагедії, одним із перших добіг до машини та допомагав витягати Шеремета. Хлопець стверджує, що Павло Шеремет був ще живий, коли його витягали.


"Дуже сильний вибух був, я подумав, що снаряд розірвався, дуже сильний вибух. Я вибіг одразу – полум'я було невелике, вже багато людей стояло. Підбіг до машини – намагався витягнути його. Він ще живий був. Він стогнав, хрипів трохи. Його відкинуло до задніх дверей. Але ноги були затиснутими дуже сильно. Лівої ноги нижче коліна не було навіть кістки. Права була покалічена, на кінцівках рук – відкриті переломи, дуже сильно понівечені", – розповів очевидець.

За його словами, люди намагалися дістати, гасили весь час, адже знизу полум'я було.


"Витягли. Приїхала швидка – ми завантажили його у швидку. Машина від'їхала, і стало відомо, що його не стало", – підсумував Олександр.

Любов Роєнко, що продає фрукти та овочі на ятці поблизу місця вибуху, розповіла, що вогонь гасили усіма підручними засобами.


"Тільки зайшла в один із закладів, почула сильний вибух. Я вийшла – побачила, що горить машина. Якийсь хлопець кричав, що машина горить. В мене лежала ковдра. Я підхопила її та пішла туди. Поки люди несли воду, гасили цією ковдрою, адже дійсно все палало. Потім вже почали витягати. Побачили, що в нього відірвана нога", – бідкається жінка.

Крім того, вона додала, що якби його не витягли вчасно, він би згорів.


"Приїхала швидка – його повантажили, і буквально за хвилину повністю машина покрилася вогнем. Поліція відвела всіх на безпечну відстань. Вибух був такої сили, що якісь запчастини розлетілись на кількадесят метрів", – зазначила Любов Роєнко.

Свідок трагедії Петро перебував у машині неподалік місця трагедії. Каже, що вибух був дуже потужним:


"Вибух був колосальний, ми аж "присіли", такий шок був. Потім одразу викликали швидку, підбігли до машини побачили – лежить всередині один чоловік, сидіння немає переднього, де він сидів, а на чоловіку одежа горить. Витягли його ще до того, як приїхала швидка. Почали гасити машину", – не може відійти від шоку чоловік.



До слова, Генпрокурор України Юрій Луценко вже озвучив основні версії вбивства журналіста Павла Шеремета.

Комментарии