Муженко оцінив втрати української сторони за перші дві доби у разі повномасштабної війни з РФ

У разі широкомасштабної російської агресії втрати української сторони складуть 10-12 тисяч осіб за перші дві доби протистояння, але загрози такого рівня на цьому етапі немає.

У Генштабі оцінили втрати української сторони у разі широкомасштабної війни / Фото УНІАН Про це заявив начальник Генштабу Віктор Муженко, повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Бочкала. Читайте також "ДРГ панічно відступила": українські військові відбили атаку диверсантів на опорний пункт у Мар'їнці "Була можливість запитати у начальника Генерального штабу Віктора Муженка про те, наскільки ймовірне введення воєнного стану? Питання було поставлене у зв'язку з недавньою заявою РНБО, яке схвилювало багатьох. Відповідь: загрози такого рівня немає, сил і засобів досить. Крапка", - йдеться в його повідомленні.





Роман Бочкала
18 годин тому
Только что была возможность спросить Начальника генерального штаба Віктор Муженкоо том, насколько вероятно введение военного положения? Вопрос был задан в связи с недавним заявлением СНБО, которое многих взволновало. Ответ: угрозы такого уровня нет, сил и средств достаточно. Точка.
Крім того, за словами Муженка, у разі широкомасштабної російської агресії "втрати української сторони складуть 10-12 тисяч осіб за перші дві доби протистояння".


Роман Бочкала
12 годин тому
Віктор Муженко: в случае широкомасштабной российской агрессии потери украинской стороны составят 10-12 тысяч человек за первые двое суток противостояния. Ужасная арифметика, но объективная хоть и гипотетическая реальность, согласно прогнозам. Два дня как за два года. Единственное, что успокаивает - русские боятся тотальной войны. Их потери будут страшными. И они это знают.

Комментарии