"Ніч жахів" у Мюнхені: 10 загиблих, 16 поранених, нападник застрелив себе

В столиці Баварії Мюнхені вночі завершилася спецоперація по пошуку злочинця, що влаштував стрілянину в торгівельному центрі "Олімпія".


Я повідомляє Sueddeutsche Zeitung, поліція офіційно спростувала інформацію про трьох нападників.

Розстріли здійснювала одна людина, 18-річний місцевий мешканець німецько-іранського походження. "Його тіло знайшли близько 20.30, він найімовірніше застрелив сам себе, та, можливо, перед тим – контактував з патрулем поліції", написали журналісти видання.

Через те, що на початку поліція припускала наявність кількох стрільців, спецоперація тривала ще декілька годин після смерті стрільця.

The sad result of  
10 fatal casualties, among them the shooter
16 injured
For more see(german text):http://www.polizei.bayern.de/muenchen/news/presse/aktuell/index.html/245253 


Поліція Мюнхена підтвердила ці дані на своєму офіційному сайті. О другій ночі відбулася екстрена прес-конференція, де поліція оголосила про зняття всіх обмежень у місті. Перед тим було зупинено рух громадського транспорту, в тому числі потягів, низка доріг в місті були перекриті.

Як повідомлялося, ввечері у торгівельному центрі в Мюнхені сталася стрілянина, далі постріли було чути в інших місцях в даному районі. Повідомлення про нові жертви безперервно надходили аж до опівночі за київським часом. Повідомлялося про 3, 6, 8, 9,10 загиблих, і лише згодом поліція повідомила, що однією із жертв був сам нападник.

Свідки повідомляли про трьох озброєних нападників у Мюнхені. Як пояснила вночі поліція, це сталося через сум’ятицю – інших людей (можливо, поліцейських) вважали спільниками стрілка.
джерело

Комментарии