У Кремлі відреагували на проблеми з фінансуванням Керченського мосту

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков прокоментував інформацію про критичну ситуацію на будівництві Керченського мосту, яка виникла через недостатнє фінансування.


Новину повідомляє «Преса України».

«Точно не знаю, чи є там якісь проблеми, але навіть якщо якісь шорсткості мають місце, немає сумніву, що в найближчий час вони будуть врегульовані», - заявив Пєсков.

При цьому, речник Володимира Путіна зазначив, що дане питання потрібно переадресувати російському уряду, адже саме до його компетенції належать подібні завдання.

Пєсков, втім, додав, що президент Путін тримає під особистим контролем процес будівництва мосту та цікавиться тим, як просуваються роботи.

Нагадаємо, раніше стало відомо про призупинення фінансування будівництва мосту через Керченську протоку. Так, компанія Аркадія Ротенберга «Стройгазмонтаж», яка є підрядником, останній раз отримувала гроші у грудні минулого року.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв кримським пенсіонерам: «Грошей нема, але ви тримайтесь тут. Усього вам доброго і хорошого настрою»:

джерело

Комментарии