Через заяву Лаврова про невизнання «ЛДНР» бойовики впали в паніку

Бойовики самопроголошених «республік» на Донбасі запанікували через заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про причини невизнання Росії «ДНР» і «ЛНР». Серед них активізувалися чутки про черговий «злив Новоросії». Вони перестали вірити в те, що їх амністують.



Таку інформацію надає «Інформаційний спротив», передає «Преса України».

«Вчорашня заява глави МЗС РФ С.Лаврова про те, що Росія не визнає «ЛДНР», викликала сплеск паніки серед бойовиків і їх прихильників з числа місцевого населення на Донбасі. Широко поширюються тези про те, що «Путін злив Новоросію», що найближчим часом варто очікувати припинення будь-якої «допомоги з Росії», і що Мінський діалог є для Москви лише приводом дипломатично відмовитись від окупованих територій», - йдеться в повідомленні «ІС» .

«Ополченці» активно обговорюють те, що Київ і Москва нібито вже домовилися про умови амністії для них. Але нічого втішного в цій новині для особового складу першого і другого «армійських корпусів» «ДНР» і «ЛНР» немає. Адже, за чутками, амністують тільки тих, хто не брав участі в бойових діях. Інших же очікує жорстке кримінальне переслідування як військових злочинців при поверненні територій Донбасу під контроль Києва.

«Серед російських найманців, в свою чергу, поширюється інформація про те, що Росія не дасть їм можливості покинути Донбас і повернутися в РФ, «підставивши» таким чином під переслідування з боку України», - повідомляє «ІС».

Нагадаємо, колишній ватажок донецьких бойовиків Ігор Стрєлков (Гиркин) прокоментував заяву міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про небезпеку визнання Москвою незалежності самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Нагадаємо, раніше Сергій Лавров пояснив своє знамените висловлювання, яке прозвучало на одній з прес-конференцій.

Комментарии