Снайпери бойовиків активізувалися по всій лінії розмежування (ВІДЕО)

У штабі АТО ситуацію на лінії розмежування все ще класифікують як складну. Незаконні збройні формування минулої доби, 31 травня – 1 червня, наносили вогневі удари на трьох напрямках. Фіксується значна активізація снайперів бойовиків.



Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Преса України».

«Минулої доби проросійські бандформування 31 раз відкривали вогонь по позиціях ЗС України. На Донецькому напрямку 15, Маріупольському 14 та 2 на Луганському. Більше половини випадків порушення режиму тиші зафіксовані з настанням сутінок», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку. Околиці міста, а також на південь від Авдіївки, бойовики активно били по ЗСУ з гранатометів, стрілецької зброї й мінометів 82-мм калібру. Терористи, які дислокуються в Спартаку, випустили по Опитному 28 мін. Вогневі атаки відбулися і неподалік Новотроїцького – зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів, а також Луганського – з гранатометів різного калібру та 82-мм мінометів.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь із важкого озброєння: 82-мм та 120 мм мінометів. Під міни потрапили підрозділи ЗСУ, які дислокуються під Павлополем та Широкиним.

«Біля Талаківки вівся обстріл з автоматичного гранатомету, а по укріпленнях поблизу Новотроїцького зі станкового протитанкового гранатомету. По всій лінії розмежування активізувались ворожі снайпери», - констатували у штабі.



Нагадаємо, снайпери бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки» обстріляли позиції українських військових в районі населеного пункту Авдіївка.

джерело

Комментарии