3 поради, які допоможуть позбутися від зайвих сантиметрів на стегнах

Одна з найбільш проблемних частин нашого тіла – стегна. Вчені дали кілька порад, які допоможуть підтягнути їх і зробити більш пружними. Передає Корупція.Спорт

1. Змініть спосіб життя
У клініці Майо, одному з найбільших медичних центрів світу, розташованому в штаті Меннісота, рекомендують дієти з низьким вмістом насичених жирів. Лікарі також упевнені, що невеликі зміни в повсякденному житті (спробувати підніматися по сходах замість ліфта) допоможуть домогтися кращих результатів.

2. Силові тренування
Кілька корисних вправ для ніг допоможуть спалити жир і підтягти м'язи. Одна з найкращих – вправа «випади», яке зміцнить ноги і призведе м'язи ніг в тонус. Для її виконання вам необхідно поставити ступні паралельно один одному трохи ширше стегон, спину прогнути в попереку, коліна теж зігнути. Потім необхідно зробити широкий крок вперед, утримуючи тулуб в прямо, при цьому центр ваги повинен бути на виставленої вперед нозі. Присядьте на передню ногу, підніміться і зробіть крок назад передньою ногою в початкове положення. Повторіть вправу на іншу ногу.

3. Послідовні вправи
Гарне тренування включає в себе, принаймні, 30 хвилин фізичної активності. Якщо ви не можете відразу ж займатися по півгодини або по годині, спробуйте робити вправи для початку по 15 хвилин в день, щоб результат закріпився. Потім можна переходити до більш складних тренувань, що включає в себе кардионагрузки і силові вправи.

Комментарии