РОСІЙСЬКИЙ ЖУРНАЛІСТ СПРОГНОЗУВАВ, ХТО МОЖЕ СКИНУТИ ПУТІНА

Колишній глава охорони російського президента Володимира Путіна і нинішній командувач новоствореної Національної гвардії Віктор Золотов може стати наступним лідером Росії.


Про це заявив російський журналіст Сергій Пархоменко в ефірі радіо "Ехо Москви".

Він вважає, що Путін навряд чи зможе утримати під контролем гвардію. "У мене є питання до Путіна: а на підставі чого він вважає, що він утримає це в руках? Ось чому він думає, що, створюючи цю армію, яка підпорядковується тільки йому, у нього є гарантії того, що ця армія буде продовжувати завжди йому підкорятися? Що є тут його інструментом? Ну, відповідь тільки зараз одна: особиста відданість Віктора Золотова. Це єдине, за що він тримається", — висловив думку російський журналіст. Багато буває різної особистої відданості. Вона закінчується. Наберіть, будь ласка, в інтернеті два слова: "державний переворот, національна гвардія", і подивіться, скільки в історії є прикладів цього, — підкреслив Пархоменко.

Він припустив, що скоро путінський режим закінчиться, але на його місце замінить інший. "Мені здається, що сьогодні, коли створена Національна гвардія, на чолі якої з'явився Віктор Золотов, ми отримали з вами важливу вказівку.


Комментарии