ПЛАНИ ГРОЙСМАНА: ОПУБЛІКОВАНИЙ ПОВНИЙ ТЕКСТ ПРОГРАМИ ДІЯЛЬНОСТІ НОВОГО УРЯДУ

У мережі з’явився текст програми роботи Кабінету міністрів України, яку затвердили сьогодні у Верховній Раді. Текст програми потрапив у розпорядження редакції Еспресо.TV, інформують Патріоти України.


Прийняття програми, яку з трибуни Ради зачитав новообраний прем’єр-міністр Володимир Гройсман, вдалося ухвалити лише під час третього голосування. При перших двох спробах проголосувати за неї не вистачило голосів – план дій урядовців підтримали лише 214 та 222 депутати відповідно.

Зрештою, рішення вдалося прийняти після третьої години дня, “за” проголосували 243 народні депутати.

Складовою Програми є виконання зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, Угодою про зону вільної торгівлі, Меморандумом щодо співпраці з МВФ, Коаліційною угодою та Планом законодавчого забезпечення реформ.

Згідно з текстом, уряд зобов’язався протягом місяця з дня схвалення цієї програми забезпечити підготовку та подання операційного плану антикризових заходів до кінця 2016 року.



Комментарии