ПРОТЕСТУВАЛЬНИКИ ЗАХОПИЛИ МЕРІЮ І ЖОРСТОКО ПОБИЛИ НАРДЕПІВ


Свободівець Олександр Аронець повідомив, що перший поверх будівлі КМДА зайняли представники охоронної фірми “Лівий берег”, які жорстоко побили народних депутатів. Про це Аронець повідомив на своїй сторінці Facebook.

Пише Знай
“Невідомі особи, за попередніми даними представники охоронної фірми “Лівий берег” захопили перший поверх Київради. Усі озброєні спецзасобами, але без жодних розпізнавальних знаків.

Коли депутати Київради свободівці Олег Гелевей, Володимир Бохняк, Володимир Назаренко, Прохор Антоненко вимагали від них пояснити на яких підставах вони перебувають в Київраді, їх жорстоко побили. Поліція та нацгвардія повністю бездіє. Закликаємо представників ЗМІ прибути в Київраду, аби надати ситуації розголосу.”, – повідомив Аронець.

Також Аронець показав фотографії побитого невідомими особами депутата Київради свободівця Олега Гелевея, та особи, яка керувала побиттям.

“За деякими даними невідомі – представники скандальної охоронної фірми “Лівий берег”, яка запам’яталась бійками з киянами, що намагались недопустити незаконне будівництво на Микільській слобідці, де забудовником є депутат від партії Кличка”.,- повідомив Аронець.

Нагадаємо, сьогодні під КМДА проходить мітинг підприємців-власників МАФів. Частина підприємців пішла на штурм і захопила колонний зал на другому поверсі. Під будівлею зараз кілька десятків міліціонерів. Близько 50 правоохоронців у зеленій формі, в кашкетах, частина – у балаклаві. Вони заблокували головний вхід.



Комментарии