У СОЦМЕРЕЖАХ ПРОСТО ВИБУХНУЛИ ОБУРЕННЯМ ЩОДО ПРИЗНАЧЕННЯ ЛУЦЕНКА ГЕНПРОКУРОРОМ

У соцмережах гостро розкритикували ініціативу президента зміни законодавства про ГПУ для того, щоб призначити генпрокурором Юрія Луценка.


Більшість користувачів соцмереж негативно сприйняли ідею Петра Порошенка змінити українське законодавство для того, щоб призначити голову парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” генеральним прокурором України. Як ми вже писали, рішення про його призначення було прийняте близько місяця тому на нічних переговорах на Банковій. Ми зібрали найбільш колоритні коментарі дописувачів соцмереж, які показують ставлення населення до кандидатури президента – Юрія Луценка.сообщаеютVaRoTa

Більшість згадала алкогольні скандали, пов’язані з ним. В першу чергу – в аеропорті Франкфурта, де пан Луценко влаштував п’яний дебош з охороною та поліцією. Дописувачі коментують, що після призначення кума Порошенка генпрокурором, кожен поліцейський та охоронець Франкфурта буде розповідати, як він бив і затримував п’яного очільника ГПУ. Інші пригадують його провальну діяльність на посаді міністра МВС.




















































На відміну від Шокіна, якого не знали більшість українців, але демонізованого за його одіозну діяльність за 1,5 роки у кріслі голови ГПУ, пан Луценко в українців асоціюється різко негативно, а тому, можна прогнозувати, що усі його кроки після призначення в Генпрокуратуру будуть прискіпливо моніторитись і негативно коментуватись.


Комментарии